portretschilder
Antonio C. García
Antonio C. García
19:43 24 Mar 21
Estamos desarrollando un proyecto de investigación histórica en torno a la Historia de la Enfermería española en los... siglos XVI y XVII y le hemos encargado al Sr. Kabirov un conjunto de dibujos/escenas sobre enfermeros españoles y su ocupación en los hospitales de la época. Estamos muy satisfechos con los resultados, la recreación de los personajes, la ambientación histórica y el buen hacer del artista. Seguiremos trabajando con él. (Antonio Claret García Martínez. Universidad de Huelva).lees meer
Carmen Delgado Bernal
Carmen Delgado Bernal
00:30 12 Mar 21
Me ha encantado, es genial!
Maribel pons sastre
Maribel pons sastre
13:39 12 Feb 21
Retrato genial y muy atento y profesional
Carlos Mondragón
Carlos Mondragón
10:11 05 Feb 21
Increíble y genial artista.
Angela Lergo
Angela Lergo
10:06 05 Feb 21
Magnifico retrato! Estoy muy satisfecha. El parecido es perfecto.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Over mij

Ik ben professioneel portretschilder, afgestudeerd in Schone Kunsten, wonend in Sevilla, Spanje

Na een lange carrière van meer dan dertig jaar portretten maken in opdracht, ben ik er trots op dat veel mensen uit alle hoeken van de wereld, voornamelijk uit Spanje, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Engeland en de Verenigde Staten, mijn werken in hun privécollecties hebben.

Ik maakte altijd al graag portretten van mensen die mijn pad kruisten. 

Al sinds mijn 7 jaar, toen ik begon te leren tekenen, was ik gepassioneerd door het afbeelden van de mensen om me heen.

Toen ik 15 jaar oud was, begon ik op een kunstschool en later kreeg ik toegang tot de Faculteit van Schone Kunsten.

Bij het schilderen van portretten in opdracht moet de portretschilder, naast talent en een speciale opleiding, over een derde essentiële vaardigheid beschikken om goede resultaten te bereiken: elke dag tekenen en schilderen. Dat is wat ik doe.

Van nature ben ik een perfectionist. Alles wil ik in harmonie zien, dus ik streef ernaar elke taak zo goed mogelijk uit te voeren, maar juist daarom blijf ik de hardste criticus van mezelf.

Ik vind dat de schilder een belangrijke technische verantwoordelijkheid heeft: hij moet weten hoe hij verf en andere media goed moet aanbrengen, zodat het portret standhoudt.

Naast de galerij op deze site, kan u meer van mijn portretten terugvinden op mijn Facebook

Scroll naar top